lauantai 25. huhtikuuta 2020

Elian Web keltaisten kukkien seppele kaulallaan, valkoisessa loimessa, niin parasta näihin päiviin.

Åbyn 75 oli jo iltapäivästä kihelmöivää jännitystä iltaa kohden toinen toistaan parempia hevosia katsellen.  Elian Webin ympärillä ei suurta kuohuntaa, vaikka jokainen tiesi, että Elian jos kukaan saattaa vain tulla ja korkata koko lähdön.  Hevonen otti fheti alussa keulapaikan ja muilla ei ollut mitään sijaa, kun Jorma Kontio ohjasti hienon Suomen lähettilään voittoon.
Ensimmäisessä lähdössä Zaniah Bee oli terävä, mutta 5-vuotias tamma Gonrad Rödluva ja Örjan Kihlström ajoivat upeaan voittoon.

Kakkoslähdössä nähtiin huikea alkunäytös, kun kärkeen ampaisivat Sam the Man ja Iikka Nurmosen ohjastama Amazifdng Warrior.  Sitten kärkeen siirtyiKidng Of Everything ja loppuosuudella tulee hurjaa vauhtia Ivory Di Quattro ja Robert Bergh vetäen vielä rakoa muihin.

Prosperous tuli tomerasti kärkeen jo puolen matkan paikkeilla ja sitkeästi se johti aina loppusuoralle saakka, mutta Moni Viking lähti kuin lentoon ja pirteään voittoon Björn Goobin ohjastamana.

Indra´s Secret Love Yousta tuli kuin käsikirjoituksen mukaan ja veti lopussa vielä muihin kaulaa. Kärryillä istui Robert Bergh.

Man At Work otti kärkipaikan ja hienosti suomalaisvärein oli kärjessä myös Grainfield Aiden.  Voyager Grif tuli kärjen kupeelle.
Loppumetreillä kolmen hevosta juoksi  rintamassa ja  pisimmän korren veti Wild Love ja K. Oscarssen.

Love Yon jälkeläinen nähtiin taas voittajana, kun Vikens High Yield pitkin askelin teki selvää eroa muista Robert Berghin ohjastamana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksinkamppailuiden iltapäivä