lauantai 14. maaliskuuta 2020

Moilasen ei tarvinnut muuta kuin istua kärryillä kun Willow Pride tyylitteli ylivoimaiseen voittoon Espoon palkinto-lähdössä

Willow Pride hallitsi lähtöä alusta loppuun.  Ice Wine ei saanut hyvää lähtöä, mutta lopussa se läksi lentoon ja kakkoseksi Mika Forssin ohjastamana.
Suomen hevosten eka lähdössä nähtiin tulinen taistelu Morisonin ja Lissun Eerikin välillä. Morison sortui vielä lopussa laukalle ja iso ja kommee Lissun Eerikki tyylitteli varmaan voittoon.Ari Moilanen otti tästä yhden päivän upeista voitoistaan.  Hyvin tuli kaksikon tuntumassa myös Sheikki.
Amazing Warrior veti kärjessä ja lopussa sai rinnalleen Rooferin, jolla oli voimia tallessa ykköseksi Tommi Kylliäisen ohjastamana.
Tulisessa lähdössä Better Boss ja Iikka Nurmonen ottivat johtopaikan ja pitivät sen lopppuun saakka, vaikka upeita kirejä nähtiin, yksi sellainen The Dudilta.
Vokkeni hallitsi Hannu Torvisen ohjastuksessa ja pahimmat uhkaajat laukkasivat.
Myllyn Valtti oli yllättävän sitkeä      keudlassa pitkään, mutta Diorilla oli paras kiri ja Jukka Torvinen tyylitteli sen ykköseksi.
Craceful Swampin muistoajossa teki hurjan 10 ja risat avauksen Religious ja kesti loppuun saakka, vaikka uhkaavalta näytti Forssin ja Lewis Alen kiri.  Se ei kuitenkaan kantanut ja Mainio Ari Moilasen ohjastamana vielä kakkoseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksinkamppailuiden iltapäivä