sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Mascate Match sai hölkkäillä kuin treeni-lenkin Turun kasvattajakruunu-alkuerässä

Ja kun ohjastajana vielä pumpulisormi Ari Moilanen, niin ei Turun kuraratakaan vaikeuttanut hienon 3-vuotiaan Mascate Matchin menoa sen vetäessä perässään Korven toista valjakkoa Arctic Emmaa ja Pekka Korpea. Näin kaksoivoitto Pekka Korven talliin.
3100 metrin pitkällä matkalla sitkeytensä osoitti Timo Korvenheimon valmennettava nuori 4-vuotias Sahara Sandström, joka veti vielä lopussa melkoisen kaulan muihin.  Ohjastuksesta vastasi eilen pm-voiton ajanut Henkka Bollström.
Monte-ajossa ennen alkua oli dramatiikkaa, kun Nitro Diablo kutsuttiin eläinlääkärin tarkistukseen.  Se teki kilpailussa mahtavan kirin ja voiton. Janita Antti-Roiko istui ratsailla.
Hetviina ja Antti Tupamäki tekivät sooloesityksen vetäen reilun kahdenkymmenen metrin raon seuraaviin ja aina voittoon saakka.
2-vuotiaiden tammojen finaaliajossa Pekka Korpi osoitti jälleen tallinsa nuorison olevan kovaa tasoa.  Voitto tuli April Combolla, vaikka lujaa tuli An-Dorra rinnalle loppumetreillä. Reino Palomäen hevoset näyttivätkin tänään hyviltä ja toto-lähtöjen jälkeen viimeisessä lähdössä An-Andree tuli hienosti kakkoseksi jääden vain niukasti voittajasta.
Oriiden ja ruunien 2-vuotisissa Wild Sunrise Jukka Torvisen taituroimana kärkkyi kärjen tuntumassa ja lopussa ohitse voittajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksinkamppailuiden iltapäivä