lauantai 31. elokuuta 2019

Välähdys ja Better Boss ottivat lähdöissään joukon komentoonsa ja Sämpylä kruunasi Vermon kauniin syyspäivän

Ville Korjus on se ohjastaja, joka tietää mikä päivä Välähdyksellä on ja tuntee sen mielenliikkeet.  Tänään parivaljakon meno näytti, kuin käsikirjoitukselta.  Välähdys näytti muille kaapinpaikan ja varmaan voittoon.
Better Boss kovasta alkuvauhdista huolimatta otti porukan komentoonsa ja Iikka Nurmosen ohjastamana voittoon,
Majestic Man teki varmaa työtä johtaen alusta loppuun Olli Koivusen istuessa rattailla.
Hunters Hero oli sitkeä kärjessä ja pienoine yllättäjäkin voitollaan Ville Tonttilan käsistä.
Next Direction osoitti jälleen kerran, ettei sitä turhaan Elitlopettiin kutsuttu ja Iikka Nurmonen jälleen vastasi taitavasta ohjastuksesta.  Atupem ei antanut voittoa helpolla ja sinnitteli kakkoseksi.  Ruotsia hurmannut Elian Web tuli hienosti kolmanneksi Jorma Kontion ajanaman.
Gaceful Swamp ja Ari Moilanen tekivät sen, mitä kaikki odottivat.  E-P Mäkinen ja Aku, kaksi miestä hevosen taustalla ovat parasta mitä raviurheilussa voi olla.  Unotamatta tietenkään naisiakaan, mm. Ilona Mäkistä ja joille E-P antoi kiitoksensa aina niin koskettavassa ja hauskassa tavassa puhuessaan.  Minna Moilanen oli muuten uljaankaunis ilmestys ajaessaan vanhan ajan esittelyvaunuja.  Ja ps. Mun  3-vuotias kimppahevonen Fux otti tänään Härmässä ensimmäisen voittonsa.  Ja millä tyylillä!  Luotto-ohjastajana Niko Jokela.  Että sellaiset venetsialaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksinkamppailuiden iltapäivä