lauantai 5. toukokuuta 2018

Valkoiset ruusut tipahtelivat Vermon radalle Pastore Bobin astellessa Finlandia-ajon voittajaesittelyyn. Onnea osa-omistaja Kari Lähdekorpi!

Kari Lähdekorven osaomistama ruotsalainen Pastore Bob johti Finlandia-ajoa alusta loppuun. Näin tälle pronssi -ja hopeadivisioonalaiselle 5-vuotiaalle hevoselle tuli naapurimaasta uran huipennus.
Ensimmäisen Toto-76-lähdön voitti jo 8-vuotias Star Martini Mika Forssin ohjastamana. 4-vuotiaiden Glenn Kosmos Memorial-ajossa saatiin hieman yllätysvoittaja, kun Ari Moilanen taituroi Lexuc Dreamin voittoon sen omalla ennätysajalla 11 ja jotain. Hevonen läksi heti alussa kuin tuulispää ja päästi hetkeksi edelleen Ruotsin Rubion, mutta varmoin elkein otti sitten uudelleen johtopaikan.
Kolmannen lähdön vei nimiinsä Jugardor uudella tas.ajoennätyksellä 14,7 ja Olli Koivusen ei tarvinnut lopussa kuin istua rattailla ja rennosti tuulettaa.  Kylmäveristen lähdön ykkönen oli Polara ja Antti Tupamäki.  Tupamäki jatkoi voittohurmiota myös seuraavassa lähdössä Atupemilla, joka polveutuu itse Andover Hallista.  Kuudes lähtö meni Italian Virginia Griffille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksinkamppailuiden iltapäivä